Houthalen
Sohlidium voor
DSC_0198
Huygh-Sohl-1
Huygh-Sohl-6
IMG_20191127_120630587_HDR
IMG_20191127_120402749_HDR

Samen bouwen aan de toekomst


MEER DAN ONTWERPEN


Om uw bouwplannen te realiseren moeten er tegenwoordig heel veel specialisten samenwerken. Ontwerp, duurzaamheid, energie, stabiliteit en werfopvolging moeten hand in hand gaan om tot een geslaagd project te komen. Ons team staat u bij van de eerste ideëen tot de realisatie van uw droompand volgens de huidige regelgeving en met oog voor de toekomst.


RECENTE REALISATIES

ONZE DIENSTEN

TOTAAL ARCHITECTUUR


Van uw wens tot droompand, begeleiden wij u in alle stappen van het ontwerp- en bouwproces. AVENIRarchitecten streeft naar het leveren van een architecturaal totaalconcept: van de eerste ontwerpschets, via aanbesteding en werfopvolging tot de finale oplevering.

Samen met u realiseren wij duurzame bouwconcepten voor de toekomst.

ENERGIE & TECHNIEKEN


Energiezuinig bouwen levert u als bouwheer grote  besparingen op uw toekomstige energiefacturen op.

Bij onze projecten wordt EPB geïntegreerd meegenomen vanaf het vroegste stadium van het ontwerp en verder verfijnd tot na realisatie en indiening van het dossier bij de overheid. Hiervoor bekijken we van bij aanvang in het ontwerp de thermische isolatie, de oriëntatie, gebruik van hernieuwbare energie, de keuze van ventilatie, etc . . .

STABILITEIT


Binnen onze totaalaanpak voeren wij eveneens de nodige stabiliteitsstudies uit voor eigen architectuurprojecten en voor relatief eenvoudige dossiers (zowel nieuwbouw als verbouwingen). Voor grotere of complexere gebouwen (industrie, appartementen, openbare instellingen en publieke gebouwen, …) werken we samen met gespecialiseerde bureaus.

BOUWADVIES & BEGELEIDING


Heeft u goede ideëen en wilt u een professioneel advies alvorens verder te gaan of wilt u de mening van een expert raadplegen  alvorens een beslissing te nemen, dan kunnen wij u onze ervaring ten dienste stellen in diverse fases van uw plannen.

Dit geldt zowel bij de mogelijke aankoop van een bouwgrond of bestaande woning, advies bij interne verbouwingen, een tweede mening over een architectuuropdracht, hulp bij schade of problemen, etc . . .

OVER ONS

HELENE NEVEN

Interieur Architecte

MARLEEN MICHIELS

Burgerlijk Ingenieur-Architect

KIM DEKEYSER

bouwkundig tekenaar
calculator


ZANDER RUTTEN

Architect stagiair

MARYSE VERMEIREN

Burgerlijk Ingenieur-Architect Veiligheidscoördinator

Eenergiedeskundige

AVENIRachitecten

Diestersteenweg 358               

3510 Hasselt (Spalbeek)   

       

Telefoon: 013 55 11 44   

Mobiel: 0475 29 96 34


E-mail: info@avenirarchitecten.be


Ondernemingsnummer: BTW BE 0898.906.918 - RPR Antwerpen, afdeling Hasselt